Rezervari

Rezervarile se pot face telefonic, prin email sau completand formularul de rezervari online

Varsta clientului

Clientul si conducatorii desemnati trebuie sa aiba minim 21 de ani si sa fie posesorii unui permis de conducere valid, cu o vechime mai mare de 1 an.

Plata

Tarifele sunt stabilite in € si contin TVA-ul si asigurarile catre terti. Plata cash se face in avans, in $, € sau lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Plata cu carte de credit se accepta pe baza de comision.

In unele situatii, la livrare, se poate solicita o garantie de 100-300€. Aceasta suma va fi returnata la recuperarea autoturismului in buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele din dotare.

Carburant si ulei

Combustibilul nu este inclus in pret si se afla in sarcina clientului. Masina se livreaza cu rezervorul plin, urmand a fi predata de client in aceeasi stare. La recuperarea masinii, pentru combustibilul lipsa, indicat la bord, se percepe clientului 1,5€/litru. Uleiul si intretinerea vehiculului sunt in sarcina proprietarului.

Predarea si recuperarea autoturismului

Livrarea si restituirea autoturismului se face la locul, data si ora stabilite de comun acord si mentionate in Contractul de Inchiriere, fara costuri suplimentare, pe raza orasului Bucuresti. Livrarea si restituirea se poate efectua si la alte locatii din tara, cu acordul proprietarului si pe baza unui tarif convenit.

Autoturismul va fi predat clientului in conditii generale bune, fara defecte ascunse sau vizibile, orice informatie asupra conditiilor de prezentare a autoturismului fiind facuta in contract.

Clientul va returna autoturismul impreuna cu actele, accesoriile si echipamentele la locul, data si ora precizate in Contractul de Inchiriere.

In caz de intarzieri anuntate, de pana la o ora, nu se percep tarife suplimentare. La returnarea autoturismului cu o intarziere anuntata, mai mica cu trei ore fata de ora specificata in Contractul de Inchiriere, se percepe un tarif suplimentar pentru o jumatate de zi de inchiriere, iar la intarzieri de peste 3 ore se percepe un tarif suplimentar pentru o zi de inchiriere.

Utilizarea autoturismului

Clientul se angajeaza sa conduca vehiculul inchiriat respectand dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice si alte reguli cum ar fi:

  1. nu va supraincarca autoturismul si nu-l va folosi pentru transportul de marfa;
  2. nu va folosi autoturismul in curse, teste, sau pentru a impinge sau remorca alte vehicule sau remorci;
  3. nu va efectua reparatii asupra autoturismului decat la garaje auto autorizate si numai cu acordul si conform cu instructiunile proprietarului, fiind rambursat pe baza prezentarii facturii eliberate in numele proprietarului, insotita de devizul de reparatii;
  4. nu va lasa masina deschisa (usi, geamuri, compartiment bagaje) sau cu cheile in contact;
  5. va utiliza autovehiculul in concordanta cu instructiunile de folosire a autoturismului emise de producatorul acestuia.

Inchirieri auto Smarty Web Director Director WEB PHG, Indexul site-urilor romanesti Director-Web.net